PRAVILA I UVJETI KORIŠTENJA DENTALCONGRESS.EU INTERNET STRANICE

Uvodne odredbe

Hrvatska komora dentalne medicine iz Zagreba, Kurelčeva 3 (u daljnjem tekstu: HKDM) vlasnik je internet stranice www.dentalcongress.eu (u daljnjem tekstu: dentalcongress internet stranica).

Dentalcongress.eu  internet stranica pruža svojim posjetiteljima i korisnicima mogućnost korištenja različitih sadržaja i usluga sukladno niže navedenim uvjetima.

Pod korisnikom se podrazumijeva svaka fizička ili pravna osoba, udruga, organizacija, agencija ili netko treći tko pristupa i koristi Dentalcongress.eu Internet stranicu.

Dentalcongress.eu  Internet stranica slobodna je za upotrebu svim korisnicima Interneta.

HKDM kao vlasnik Dentalcongress.eu internet stranice zadržava pravo da povremeno možda neće biti dostupan korisnicima radi različitih tehničkih poteškoća koje bi mogle biti izvan kontrole osoblja i predstavnika.

HKDM kao vlasnik Dentalcongress.eu  internet stranice zadržava pravo promjene uvjeta korištenja bez prethodne najave.

Korištenje Dentalcongress.eu Internet stranice podrazumijeva prihvaćanje ovih uvjeta korištenja.

Pravila i uvjeti korištenja

Ukoliko korisnik koristi Dentalcongress.eu Internet stranicu, automatski prihvaća i suglasan je s pravilima i uvjetima njezinog korištenja. Ako korisnik nije suglasan s navedenim pravilima i uvjetima korištenja, molimo ga da ne koristi našu Dentalcongress.eu  Internet stranicu. Pri tome HKDM zadržava pravo da mijenja, dodaje ili uklanja dijelove ili cijele uvjete korištenja u  bilo koje vrijeme. Radi navedenog molimo korisnike da redovito provjeravaju ove uvjete.

Pri korištenju Dentalcongress.eu  Internet stranice, korisnik je obvezan osigurati potpunost, istinitost i točnost podataka koje daje. HKDM čini sve u svrhu zaštite privatnosti osobnih podataka korisnika sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, te će isti biti korišteni samo za potrebe transakcije plaćanja kreditnim/debitnim karticama. Korištenjem Dentalcongress.eu Internet stranice, korisnik je suglasan da podaci/informacije koje je dao budu dostupni na uvid svima koji su za iste zainteresirani, sukladno ovim Pravilima i uvjetima korištenja. Korisnik pristaje da njegovu e mail adresu HKDM upotrijebi i u svrhu slanja ostalih vrsta obavijesti.

Ograničenja korištenja

Korisnik je suglasan da Dentalcongress.eu  Internet stranica neće biti korištena za:

 • nezakonite i protuzakonite svrhe,
 • unos sadržaja koji su nezakoniti, štetni, prijeteći, zloupotrebljivi, uznemirujući, klevetnički, pogrdni ili na bilo koji način neobjektivni;
 • izmjenu, uništenje ili brisanje sadržaja koji nije u vlasništvu korisnika;
 • slanje e- maila sa sadržajem za koji korisnik nema pravo slati, odnosno slanje e maila sa sadržajem kojim korisnik ugrožava patente, zaštitne znakove, poslovne tajne, autorska prava ili bilo koje drugo intelektualno ili neko drugo vlasništvo;
 • slanje e -maila koji sadrži viruse, trojane, spyware ili bilo koji oblik nelegalnog softvera;
 • namjerno ili nenamjerno ugrožavanje bilo kojeg zakona ili propisa na razini države, regije ili internacionalnog prava;
 • ugrožavanje bilo kakvih operacionalnih pravila, zaštita ili uputa interneta korisnika provajdera ili Internet usluge.

HKDM ulaže sve napore kako bi svojim korisnicima ponudila kvalitetnu uslugu radi čega zadržava pravo da uređuje, izmjenjuje ili obriše sadržaje na Dentalcongress.eu Internet stranici.

Korisnik je suglasan:

 • ne koristiti Dentalcongress.eu Internet stranicu u smislu je koristi za kršenje autorskih prava;
 • da sve informacije, nakon transfera podataka na Dentalcongress.eu Internet stranici postaju vlasništvo HKDM;
 • da osobe koje održavaju Dentalcongress.eu Internet stranicu kao i vlasnik Dentalcongress.eu  Internet stranice nisu odgovorni za štete koje mogu nastupiti radi pogrešaka koje su moguće prilikom automatske obrade podataka ili prikaza podataka.

Intelektualno vlasništvo

Korisnik je suglasan da je sadržaj na Dentalcongress.eu  Internet stranici vlasništvo HKDM. Svi materijali prikazani ili dostupni na Dentalcongress.eu Internet stranici isključivo su vlasništvo KHDM. Materijali su zaštićeni zakonima o intelektualnom vlasništvu. Nije dopušteno korištenje, umnožavanje, slanje, objavljivanje, prodaja, preprodaja, prilagođavanje ili stvaranje izvedenica materijala ili na bilo koji način transferirati te komercijalno koristiti bilo koji sadržaj ili Dentalcongress.eu  Internet stranicu u cijelosti na drugim Internet stranicama ili medijima.

Isključenje iz korištenja, naknada štete

HKDM zadržava pravo da od daljnjeg korištenja Dentalcongress.eu stranice isključi onog korisnika koji na bilo koji način krši Pravila i uvjete korištenja, na bilo koji način ometa rad stranica ili na bilo koji način vrijeđa prava vlasnika i drugih korisnika. HKDM zadržava pravo da od daljnjeg korištenja isključi onog korisnika koji zlouporabljuje objavljene podatke ili na bilo koji drugi način neovlašteno koristi Dentalcongress.eu  Internet stranicu, a osobito u smislu kopiranja sadržaja objavljenog na Dentalcongress.eu Internet stranici.

HKDM može uz isključenje takvog korisnika zahtijevati naknadu za nastalu štetu koja uključuje imovinsku i neimovinsku štetu te izgubljenu dobit, sve sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima.

Linkovi

Dentalcongress.eu  Internet stranica može sadržavati linkove na druge web stranice. HKDM nema nikakvu kontrolu nad tim stranicama ili resursima. Korisnik je suglasan da HKDM nije odgovoran za sadržaje i raspoloživost takvih vanjskih stranica i resursa.
Odgovornost HKDM NE jamči:

 • nadležnost i sposobnost druge strane u zaključivanju sporazuma, ispravnost, potpunost i točnost osobnih podataka korisnika;
 • da na stranici neće biti pogrešaka i/ili da će funkcionirati bez prekida u svakom trenutku;
 • da će treća strana legalno koristi Dentalcongress.eu  Internet stranicu cijelo vrijeme.

HKDM se izuzima do maksimalne zakonom dopuštene odgovornosti od bilo kakve štete, gubitka ili ozljede koji mogu nastati izravno ili posredno zbog:

 • korištenja Dentalcongress.eu  Internet stranice,
 • korištenja stranica na koje vode linkovi s Dentalcongress.eu  Internet stranice;
 • informacija na Dentalcongress.eu  Internet stranici;
 • postupaka koji su poduzeti ili nisu poduzeti u vezi s informacijama na Dentalcongress.eu  Internet stranici;
 • uporabe, nemogućnosti uporabe ili zlouporabe bilo koje od gore navedenih stranica.

HKDM ne može snositi nikakvu odgovornost zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na stranicama trećih osoba na koje može dopustiti povremeni pristup. Bilo koji takav pristup ne može se tumačiti u smislu predstavljanja veze s HKDM niti podupiranja takvih stranica od strane HKDM. Dentalcongress.eu  Internet stranica može sadržavati linkove prema drugim stranicama, ali HKDM ne odgovara za usluge ili proizvode do kojih se došlo na taj način.

HKDM povremeno može bit nedostupna radi različitih tehničkih poteškoća.

HKDM nije odgovorna za bilo koji pravni postupak ili pritužbu protiv korisnika koji su bazirani na povredi bilo kojeg autorskog prava ili prava intelektualnog vlasništva. HKDM nije odgovorna za štete ili gubitke nastale uporabom Dentalcongress.eu Internet stranice (kao npr. financijske gubitke), a koje mogu biti uzrokovane greškama na stranici. Nadalje HKDM ne daje nikakvu garanciju za informacije koji se mogu naći u oglasima ili na drugim stranicama do kojih se dolazi na internetu a kao rezultat korištenja Dentalcongress.eu  Internet stranice.

Svaki korisnik koji koristi Dentalcongress.eu Internet stranicu suglasan je s ovim Pravilima i uvjetima njezinog korištenja. Ukoliko korisnik ugrozi ova Pravila i uvjete korištenja ili bilo koja druga prava pridržavamo pravo pokrenuti kazneni postupak i sudsku tužbu protiv korisnika kao i odštetni zahtjev. Ako se korisnik ne slaže s navedenim Pravilima i uvjetima korištenja Dentalcongress.eu Internet stranice, molimo korisnika da istu napusti i da dalje ne koristi naše usluge.
U slučaju bilo kakvog spora između HKDM i pojedinog korisnika ili neke treće oštećene strane nadležan je sud u Zagrebu u Hrvatskoj. Ukoliko korisnik primijeti bilo kakvo ugrožavanje ovih Pravila i uvjeta korištenja, molimo da nam iste prijavite.

Uvjeti plaćanja

Ovim se Pravilima i uvjetima korištenja Dentalcongress.eu Internet stranice utvrđuje postupak plaćanja za usluge koje su ponuđene na ovoj stranici. Dentalcongress.eu Internet stranica može se koristiti za potrebe korisnika bez ikakvih naknada za korištenje, ali prema propisanim Pravilima i uvjetima za korištenje Dentalcongress.eu Internet stranice.

HKDM nudi uslugu, a korisnik koji posjećuje ovu Internet stranicu obavlja plaćanje putem kreditnih kartica.

Sve cijene izražene su u kunama i eurima.

Plaćanje na Dentalcongress.eu Internet stranici je sigurno i zaštićeno. Koristimo najsuvremeniju tehnologiju zaštite od zlouporaba te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima. Razmjena osjetljivih podataka između sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem mreže koja je potpuno zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Reklamacije

Za prijavu i povrat novaca pošaljite Vaše podatke i zahtjev na zdravka.pekec@hkdm.hr