SMJEŠTAJ

Rezervirajte svoj smještaj na vrijeme, u Importanne Hotels & Resort, Dubrovnik.
Kontakt: lucija.puksar@importanneresort.com


O Resortu

Importanne Resort čine četiri hotela u Dubrovniku: Hotel Neptun, Hotel Ariston, Royal Palm Hotel i Royal Princess Hotel te veličanstvena Villa Elita koja pruža jedinstven doživljaj luksuza u borovoj šumi udaljenoj 3,8 kilometara od centra grada. Smješten je na poluotoku Lapadu, a od Zračne luke Dubrovnik u Čilipima, Importanne Resort je udaljen 25 kilometara. Poslovno i odmorišno orijentiranim gostima, do izabranog hotela osiguran je prijevoz taxijem, autobusom ili hotelskim transferom.

images

KAKO DO HOTELA

Importanne Resort smješten je na Babin kuku, na poluotoku Lapadu, udaljenom od centra grada oko 3,8 kilometara. Sa Starim gradom opasanim zidinama, Importanne Resort je povezan autobusnim linijama broj 5 i broj 6, što gostima osigurava jednostavan dolazak na jednu od najpoznatijih gradskih ulica, Stradun. Najbliža autobusna stanica nalazi se 300 m od Importanne Resorta.

Ukoliko dolazite iz Zračne luke Čilipi, udaljene 25 kilometara od Importanne Resorta, prijevoz do hotela je moguć taxijem, hotelskim transferom ili autobusnom linijom nakon leta.

Luksuzni hoteli u Dubrovniku, Hotel Ariston, Hotel Neptun, Royal Palm Hotel i Royal Princess Hotel sastavni su dio ove grupacije koja svojim gostima nudi vrhunski smještaj s prekrasnim pogledom na prirodne ljepote i Jadransko more, jedinstvenu kulinarsku ponudu ukusnih dubrovačkih specijaliteta te pogodnosti i aktivnosti uz koje možete istražiti ljepote Dubrovnika.


GLAVNI ORGANIZATORI

SUORGANIZATORI

SPONZORI